PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Kereskenyi despre Centura Satu Mare: „Meritul este al ministrului Ovidiu Silaghi”

Kereskenyi despre Centura Satu Mare: „Meritul este al ministrului Ovidiu Silaghi”. Primarul Kereskenyi Gabor a transmis un mesaj înainte de deschiderea completă a șoselei de ocolire a municipiului Satu Mare cu privire la persoanele ce au contribuit la centură. El a spus că dacă Satu Mare are acum șosea de ocolire, meritul este al ministrului Ovidiu Silaghi.

Kereskenyi a mers împreună cu Ovidiu Silaghi pe centura de ocolire pentru a vedea lucrarea. Ulterior, primarul municipiului Satu Mare a transmis mesajul următor pe pagina sa de Facebook:

„Momentul deschiderii complete a șoselei de ocolire se apropie. Lucrările au durat 4 ani, mult vor spune unii, dar de această investiție ne vom folosi zeci de ani de acum înainte. Baia Mare, de exemplu, face acum eforturi mari să obțină finanțare pentru un proiect similar. Dacă Satu Mare are acum șosea de ocolire, meritul este al ministrului Ovidiu Silaghi, cel care a semnat contractul de finanțare și a asigurat proiectului finanțare europeană. Meritul este și al colegilor mei Adrian Albu, Csaba Pataki, Radu Bud și Ioan Harkel, alături de care am făcut eforturi pentru a clarifica situația juridică a terenurilor și am dat tot sprijinul de care constructorul avea nevoie din partea autorităților locale.”