PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

PROGRAM. Trei zile de concerte în Negrești-Oaș. Vin Talisman, Raluka & Balkanic, Amna, Smiley

Anul acesta în perioada 19-21 august are loc a XXII-a ediție a zilelor orașului Negrești Oaș. Pe scenă vor urca: trupa Talisman, Raluka & Balkanic, Amna, Smiley și mulți alții.

Evenimentul începe vineri, 19 august, de la ora 20:00, cu DJ party în aer liber, unde va mixa DJ Yaang.

În a doua zi, 20 august, concertele vor avea loc de la ora 17:00 până la ora 24:30. Pe scenă vor urca: Dorian Popa, Trupa Talisman și Raluka & Balkanic. În 21 august, pe scenă vor urca Smiley si Amna.

Pe scenă vor urca şi talente locale precum Ștefania și Hermina Hotcă, Bianca Balog, Mate Kozma și Țiplea Amedea, Adelina Mihăilă și Cărbunaru Arianna Vanesa.

“La sfârșitul acestei săptămâni, de vineri până duminică, vă invit la trei zile și trei seri cu spectacole extraordinare susținute de cei mai îndrăgiți artiști ai momentului, cu muzică de toate genurile pentru toate gusturile.

Vă invit să ne bucurăm de revedere și să petrecem împreună trei zile magice!”, a transmis Aurelia Fedorca, primarul din Negrești Oaș.

Evenimentul este organizat și susținut de Primăria și Consiliul Local Negrești-Oaș, Casă Orășenească de Cultură Negrești-Oaș, Muzeul Țării Oașului, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Negrești-Oaș.

Program: