PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Bărbat strivit cu vola. A murit pe loc cu multiple fracturi. Şoferul beat, închisoare cu suspendare

Un şofer din judeţul Satu Mare a fost strivit cu vola de către un alt şofer. Totul s-a întâmplat în 2018 la staţia Tehnic Asist din Odoreu, când şoferul unei vole a efectuat manevre de mers cu spatele fără se asigure şi l-a strivit pe un şofer care era coborât din camion, iar condamnarea a fost dată în cursul acestei săptămâni, şi anume un an şi cinci luni de închisoare cu suspendare, potrivit informaţiilor PortalSM.

Tragicul accident a avut loc în 26.06.2018, în jurul orei 22.00. Bărbatul care conducea vola şi încărca staţia de asfaltare a dat cu spatele şi nu s-a asigurat, trecând cu vola peste un şofer. El le-a spus anchetatorilor că nu a observat victima decât după ce a trecut peste ea, a coborât imediat şi a sunat la 112, dar nu a mai putut fi salvat.

Raportul medico-legal arăta că victima avea multiple fracturi la nivelul pieptului şi bazinului şi organele interne distruse. La faţa locului a ajuns şi un echipaj de Poliţie care l-a testat pe şofer cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,65 g/l alcool pur în sânge. El a recunoscut în faţa anchetatorilor că în pauza de masă de la ora 17.00 a băut două-trei beri.

După mai mulţi ani de anchete şi procese, şoferul volei şi-a aflat pedeapsa, un an şi cinci luni de închisoare cu suspendare.