PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

MĂRTURIE. Copil trimis de la UPU Satu Mare acasă, fără investigaţii. “Noroc că s-a schimbat garda”

O mămică din Satu Mare a mers de urgență cu copilul ei bolnav la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, Acesta avea febră, care nu mai scădea, iar în prima fază, o doctoriţă i-a scris o reţetă fără să îi facă investigaţii şi l-a trimis acasă. Noroc că mama a insistat, s-a schimbat medicul, iar apoi copilul a primit îngrijirile corespunzătoare.

Mama din Satu Mare și-a spus povestea în mediul online. Aceasta a povestit cum a fost nevoie de doi doctorii pentru a afla că copilul ei are gripă.

Potrivit acesteia doar al doilea doctor i-a făcut analize, radiografie și testul de gripă copilului.

Mai jos este atașat mesajul complet.

Aș dori cu postarea mea să atrag atenția asupra unor medici de la UPU, care în afară de faptul că poartă titlul de medic, altceva nu au. Concret, am fost cu copilul meu la urgență pentru că avea febră și nu îi scădea nicicum. Doamna doctor de gardă s-a mulțumit să ne dea o rețetă cu un singur medicament, fără să îi facă nici măcar o rază, o analiză, absolut nimic.

Norocul nostru a fost că s-a schimbat garda și medicul care a intrat a văzut că nu e bine copilul și i-a făcut analize, radiografie, testul de gripă, care a ieșit pozitiv. Am ajuns la infecțioase unde i s-a prescris tratament specific gripei.

Dacă nu era doctorul acesta, căruia doresc să îi mulțumesc din suflet, nu știu cum era evoluția copilului meu!

Deci, mămici avem doctori care totuși știu să își facă meseria și din păcate avem (poate mai mulți) care au uitat ce au jurat să fie! Dacă ajungeți la urgență și vi se pare că nu e tratat copilul vostru decât cu superficialitate, cereți să vi se facă analize amănunțite. E DATORIA lor ! E OBLIGAȚIA lor să facă investigații care să ducă la un diagnostic corect.

Multă sănătate tuturor și MULȚUMESC d-le doctor! D-zeu să vă dea sănătate și vă rog în numele tuturor părinților să nu uitați niciodată de ce ați ales pediatria!