PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO/VIDEO. Record de audienţă la Zilele Oraşului Satu Mare 2023

Record de audienţă la Zilele Oraşului Satu Mare. Ediţia cu numărul 25 a Zilelor Oraşului Satu Mare s-au încheiat duminică noaptea, cu un recital al celor de la Holograf. Piaţa 25 octombrie a fost plină până la refuz la concertul Holograf şi la cel al celebrei trupe maghiare EDDA. Sătmărenii au venit în număr mare la ediţia din acest an. Cei ce urmăresc fenomenul spun că se poate vorbi despre un record de audienţă.

Sătmărenii au profitat atât de vremea bună cât şi de mâncărurile pregătite şi de spectacole. Zona b-dului Transilvania, unde se servea mâncarea a fost plină în fiecare după amiază şi seară. Mii se sătmăreni s-au adunat la evenimentele organizate, în special la cele mai aşteptate momente. Vineri seara a fost pentru prima dată un foc de artificii de zi, după care pe scenă au urcat Andia, Nicole Cherry şi Antonia.

Apoi, sâmbătă, prezenţa cea mai mare a fost la Irina Rimes, Hallot Penz, spectacolul de foc şi Carla`s Dreams. Duminică, spectacolul a continuat cu Direcţia 5, Edda şi Holograf.

Galerii FOTO şi VIDEO de la majoritatea evenimentelor găsiţi pe conturile noastre de Facebook, TIK TOK, sau Instagram.