PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Adrian Cozma: Satu Mare are nevoie de parcări! Oradea a reușit să construiască mii de locuri

Satu Mare are nevoie de parcări, spune deputatul Adrian Cozma, care cere conducerii Primăriei ,,să ia în serios lucrurile”. El mai spune că Oradea a reușit să construiască mii de locuri de parcare, iar Satu Mare ar trebui să facă același lucru: ,,Nu ne oprește nimeni să le facem”.

Ce spune Adrian Cozma:

,,Satu Mare e într-o mare întârziere în construirea de parcări publice, fie ele supraterane sau subterane sau chiar și cele obișnuite dacă ne referim la zona centrală și cea adiacentă centrului istoric. Fără parcări orașul nu respiră și nu e atractiv economic. Oradea a reușit să construiască mii de locuri de parcare, iar banii deja s-au întors înapoi. Și nu vorbim de o sumă oarecare, vorbim de 5 milioane de euro anual!

Nu ne oprește nimeni să le facem și în Satu Mare dar dacă Primăria nu le face, oprește dezvoltarea orașului cu bună știință sau cu neștiință. Cer conducerii Primăriei Satu Mare, consilierilor locali, să ia în serios lucrurile și să rezolve problema parcărilor publice. Suntem mult în urmă și pe deasupra orașul rămâne blocat din toate punctele de vedere”.