PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Contract semnat: 16 străzi de pământ din municipiul Satu Mare intră în modernizare

Miercuri, 7 iunie,  primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, a semnat contractul de finanțare pentru Lotul 1 de străzi, cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

,,Proiectul depus de Primăria Municipiului Satu Mare a primit finanțare, urmând ca în cel mai scurt timp să demarăm reabilitarea străzilor. Alături de fondurile europene pe care le-am accesat pentru dezvoltarea și modernizarea orașului, acest program ne oferă oportunitatea de a continua reabilitarea infrastructurii rutiere. Ne propunem să continuăm investițiile pentru modernizarea străzilor și nu ne oprim aici”, a declarat primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor.

Lungimea totală a străzilor este de de peste cinci km.Se va reabilita partea carosabilă, trotuarele și zonele verzi.Străzile din Lotul 1 care vor intra în reabilitare în cadrul acestui contract sunt următoarele:

Valoarea totală a contractului de proiectare și execuție a lucrărilor este de 13.830.381,48 lei TVA inclus, din care valoarea finanțată prin programul național ,,Anghel Saligny” este de 9.273.425,67 lei TVA inclus.