PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Accident în județul Satu Mare. Autoutilitară răsturnată în șanț

ACTUALIZARE. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Someș al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs între localitățile Livada și Negrești-Oaș, unde o autoutilitară a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului.

La fața locului s-au deplasat 13 cadre militare cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare și echipajul de prim ajutor din cadrul Secției de Pompieri Negrești-Oaș.

Ajunse la locul evenimentului, echipajele prezente au identificat o persoană de sex masculin, cu vârsta aproximativă de 20 ani, care a fost predată echipajului medical prezent. Aceasta a fost transportată ulterior la Unitatea de Primire Urgențe Satu Mare. Pe toată durata intervenției au fost asigurate măsurile de prevenire și stingere a incendiului.

Știrea inițială:

Accident grav, cu victimă încarcerată, în județul Satu Mare. Accidentul s-a produs vineri seara, 27 octombrie, pe Drumul Național 19.

,,Detașamentul de Pompieri  Satu Mare intervine la un accident rutier între localitățile Livada și Negrești-Oaș. Din primele informații, în urma accidentului o persoană a rămas încarcerată. La fața locului se deplasează o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim-ajutor cu 13 subofițeri”, informează ISU Satu Mare.