PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Și-a comandat un permis fals, dar nu a mai apucat să îl cumpere. A fost oprit de Poliție

Un bărbat din județul Satu Mare este cercetat penal după ce a fost prins conducând fără permis de conducere, potrivit informaților PortalSM.

Mai exact, bărbatul a fost oprit în trafic, în Halmeu de către o patrulă de poliție care i-a solicitat actele. Polițiștii i-au cerut permisul de conducere dar bărbatul a spus că nu îl are asupra sa și deține doar o fotografie a acestuia pe telefonul mobil, însă acesta este descărcat.

El a fost condus la sediul poliției unde și-a pus telefonul la încărcat după care le-a arătat polițiștilor o fotografie cu permisul său. După ce au făcut verificări oamenii legii au descoperit că permisul este unul fals, iar mai apoi bărbatul a început să le povestească polițiștilor ce s-a întâmplat. El a spus că și-a comandat de pe internet un permis de conducere, iar prin intermediul aplicației messenger i-a fost solicitată o poză, el a trimis poza după care i s-a cerut suma de 600 EUR. Bărbatul nu a vrut să plătească până când nu și-a primit permisul, iar prin urmare a primit o fotografie cu permisul. El a spus că nu a mai continuat discuțiile pentru a efectua plata.

În cursul acestei săptămâni, bărbatul a fost trimis în judecată și urmează să-și afle pedeapsa.

Exit mobile version