PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Și-a pierdut banii la păcănele și s-a dus să-i recupereze. Acum merge la închisoare

Și-a pierdut banii la păcănele și s-a dus să-i recupereze. După ce a luat banii din casa de marcat, sătmăreanul s-a dus să își cumpere mâncare și băutură, doar că a fost identificat destul de repede. Fiind recidivist, bărbatul a fost condamnat la închisoare cu executare.

Potrivit informațiilor PortalSM, sătmăreanul a sustras suma de 876 lei din sertarul de sub tejgheaua unei case de pariuri din Carei. Angajata a povestit că în local a intrat o persoană de sex masculin, îmbrăcată într-un hanorac de culoare alb cu negru, aceasta servind o cafea. Ulterior, au mai intrat două persoane de sex masculin şi un copil, iar întrucât se apropia ora închiderii, aceasta le-a solicitat să plece. Pentru că nu s-au conformat, s-a retras în depozit și a sunat la 112.

La scurt timp s-a întors la bar și l-a surprins pe individul ca purta un hanorac în spatele barului, moment în care l-a rugat să plece. După acest incident, angajata casei de pariuri a constatat că din sertarul cu bani, care era neasigurat, lipsea suma de 876 de lei. Atunci femeia a alertat poliția, iar bărbatul a fost identificat după vizionarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere.

Individul a recunoscut fapta și a povestit că a cheltuit toți banii furați pe băutură și alimente. Fiind recidivist, acesta a fost condamnat la un an și șase luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.