PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Povestea femeii de 80 de ani din Satu Mare care a găsit oul cu cruce

Povestea femeii din municipiul Satu Mare care a găsit oul cu cruce. Zilele trecute, o femeie care abia a împlinit 80 de ani avea să descopere o cruce desenată pe un ou făcut tocmai de gănile ei. Femeia are o poveste de viaţă plină de greutăţi.

Sătmăreanca a povestit, într-un interviu acordat pentru PortalSM, că au fost 10 fraţi, însă doi dintre ei au murit de mici. S-a căsătorit, are două fete, iar soţul i-a murit când a avut 32 de ani. S-a angajat la CAP şi a muncit cum a putut pentru a își ține fetele în pas cu lumea. Ulterior, s-a recăsătorit, dar i-a murit şi cel de-al doilea soţ, în urmă cu opt ani.

Acum, femeia este ajutată de nepoţi şi are câteva găini care îi sunt dragi. Zilele trecute, a adunat ouăle, le-a dus în casă într-un vas și când a vrut să i le pună unui nepot să le ducă cu el, a luat un ou în mână şi a văzut crucea. De atunci, a început un şir de întrebări, iar concluzia lor este că Dumnezeu a vrut să le trimită un semn. Au spălat oul, l-au curăţat, dar crucea nu a dispărut.

Mulţi, însă, susţin că acest lucru nu este posibil, că e vorba de înşelătorii sau glume, dar familia susţine că totul este real, aşa cum este prezentat.

Cert este că misterul oului cu cruce rămâne.

Dacă credeţi că aveţi o explicaţie referitoare la modul în care a putut să apară crucea pe ou, vă rugăm să ne scrieţi la comentarii.

Exit mobile version