PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Decorațiuni speciale la Satu Mare: om de zăpadă uriaș, scaun cu LED-uri și multe luminițe

Decorațiuni speciale la Satu Mare, de Crăciun. Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar Sătmarul se pregătește să le întâmpine așa cum se cuvine. Primele decorațiuni luminoase au fost deja montate, însă sătmărenii vor avea parte de multe astfel de ornamente cu totul și cu totul speciale.

Pe lângă decorul montat deja la fântâna arteziană din centrul nou al orașului, reprezentanții municipalității vor să îi surprindă pe sătmăreni și cu alte decorațiuni. În Satu Mare au ajuns diferite ornamente cu totul și cu totul speciale, cum ar fi: doi oameni de zăpadă uriași care urmează să fie montați, un scaun impresionant cu LED-uri pentru sătmărenii dornici să surprindă momente memorabile, precum și o sumedenie de luminițe atent așezate în copaci.

În timp ce decorațiunile înfrumusețează deja orașul, oamenii se bucură de fiecare mic detaliu, pregătindu-se pentru momentul în care orașul va străluci. Iluminatul festiv și Târgul de Crăciun vor transforma Sătmarul tărâm de basm la sfârșitul lunii noiembrie.


CITEȘTE ȘI: