PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Proiectul de extindere a școlii Grigore Moisil, respins din nou. Subprefect: ,,Voi sesiza Ministerul Culturii!”

Subprefectul județului Satu Mare, Romeo Pop, anunță că va sesiza Ministerul Culturii, după ce proiectul de extindere a școlii Grigore Moisil a fost respins din nou. Proiectul e respins pentru a treia oară, din motive puerile, spune subprefectul. 

Redăm, mai jos, poziția subprefectului Romeo Pop:

,,Mă întreb cine și de ce are interese cel puțin dubioase în dezvoltarea municipiului și a județului Satu Mare, cu atât mai mult cu cât este vorba despre instituții de învățământ, de soarta a sute (chiar mii) de copii! Tot felul de comitete și “comiții” alcătuite și din persoane din alte județe, care bagă bețe în roate unor proiecte strict necesare unei funcționări normale!

În acest caz, Comisia zonală nr. 6 care aparține de Ministerul Culturii și se ocupă de monumente, respinge pentru a treia oară proiectul de extindere a școlii Grigore Moisil din motive mai mult decât puerile! Și asta…în timp ce micuții sunt trambalați de ani de zile pe la diverse alte locații pentru a face cursuri! Este inadmisibil așa ceva, așa încât voi sesiza Ministerul Culturii în acest caz!”, a spus subprefectul Romeo Pop.

Exit mobile version