PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Pentru că avea pensia prea mică, un pensionar s-a apucat de contrabandă. A rămas fără bani și fără mașină

Pentru că avea pensia prea mică, un pensionar din județul Satu Mare s-a apucat de contrabandă. Bărbatului nu i-a ieșit însă afacerea: A rămas fără bani și fără mașină.

Potrivit informațiilor PortalSM, pensionarul a transportat cu autoturismul aproape două mii de pachete de țigări de contrabandă, ascunse în compartimente special amenajate în autoturism, dar a fost prins.

Fiind audiat, bărbatul a declarat că știa că țigările provin din contrabandă, că le-a preluat de la o persoană căreia nu-i cunoaște numele și care l-a contactat într-o parcare din Negrești-Oaș, le-a ascuns apoi, la domiciliul său, în spații special amenajate în vehicul și le-a transportat până în Satu Mare,  la o locație indicată de persoana care i le-a predat, urmând să primească pentru transport suma de 52 lei pentru fiecare cartuș de țigări.

Pensionarul s-a apucat de contrabandă pentru că avea pensia prea mică, dar acum trebuie să scoată o sumă uriașă din buzunare. Nu doar că a rămas fără mașină, dar are de plătit 21.000 de lei la stat.