PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Șofer din Satu Mare oprit pentru viteză, prins beat la volan, pe varianta de ocolire

Un bărbat din Satu Mare a fost oprit pentru depășirea limitei de viteză, pe centura de ocolire a municipiului Satu Mare, ocazie cu care a fost prins beat la volan de polițiști.

Potrivit informațiilor PortalSM, șoferul a fost oprit de polițiști pentru depășirea limitei de viteză pe varianta de ocolire a municipiului Satu Mare. Autospeciala de poliție, dotată cu radar, l-a înregistrat circulând cu 95 km/h într-o zonă cu limită de viteză de 70 km/h.

După verificarea documentelor, pentru că șoferul emana un puternic miros de alcool, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare pentru recoltarea de mostre biologice.

Șoferul le-a explicat polițiștilor că a consumat aproximativ 300 ml de cognac în ziua respectivă. Ulterior, s-a urcat la volanul autoturismului cu intenția de a se deplasa la domiciliul mamei sale, în localitatea Cionchești.

Acesta a fost condamnat, în acceastă săptămână, la un an de închisoare cu suspendare pentru conducerea sub influența alcoolului, și 80 de zile de muncă în folosul comunității.