PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Decizii PSD: Candidat la preşedinţia CJ; Comisie de negociere cu PNL pentru susţinerea lui Radu Bud

PSD Satu Mare a adoptat, în şedinţa de astăzi, două variante de lucru. Prima este de susţinere a unui candidat PSD pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Satu Mare iar cea de-a doua este desemnarea unei comisii de lucru care să negocieze o alianţă cu PNL pentru susţinerea lui Radu Bud.

COMUNICAT DE PRESĂ

Astăzi, 23 februarie 2024, s-a desfășurat ședința Consiliului Politic Județean PSD Satu Mare. În perspectiva alegerilor europarlamentare și locale din 9 iunie, în unanimitate, membri Consiliului Politic Județean, au hotărât două variante de lucru:

  1. Susținerea unui candidat PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare.

  2. S-a ales comisia de negociere în vederea constituirii unei alianțe cu Partidul Național Liberal cu mandatul susținerii candidaților, Radu Roca și Radu Bud.

Partidul Social Democrat Satu Mare, consideră că experiența celor doi prefecți înseamnă pentru Satu Mare dezvoltare, progres, legalitate, bună înțelegere și unitate între sătmăreni.

Aceasta este oferta electorală prin care organizatia județeană PSD consideră că pot fi susținute și promovate interesele sătmărenilor indiferent de etnie.

Președinte

Mircea Govor