PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTOGALERIE. OPC arată neregulile din magazinele Unicarm din județul Satu Mare

Comisariatul Judetean pentru Protecția Consumatorilor Satu Mare a făcut publice, astăzi, rezultatele controalelor realizate la magazinele și depozitul Unicarm din județul Satu Mare, începând cu data de 19 februarie.

Pentru neregulile constatate la cele 7 magazine, precum și la depozitul logistic din Vetis, echipele de control au aplicat următoarele sancțiuni:

Abaterile de la legislație constatate au fost:

Reprezentanții Unicarm vin cu precizări în urma controalelor ANPC și anunță că ,,în mare măsură remedierea aspectelor constatate a fost deja finalizată”. 

Redăm, mai jos, precizările făcute de reprezentanții Unicarm:

,,Confirmăm că în luna curentă, reprezentanții ANPC, au derulat controale în mai multe puncte de lucru Unicarm, respectiv Unicarm Supermarket. Autoritatea ne-a sesizat cu privire la mai multe aspecte, diferite de la un magazin la altul, a căror remediere a fost dispusă imediat, în condițiile în care permanent cooperăm și dăm dovadă de toată deschiderea și implicarea pentru a ne asigura că ne îmbunătățim serviciile cu care ne întâmpinăm clienții.

În mare măsură remedierea aspectelor constatate a fost deja finalizată și urmează să transmitem către OPC solicitările ce se impun în vederea redeschiderii către consumatori a zonelor supuse controlului din magazinele în cauză. Rămânem dedicați clienților noștri fideli, cărora le mulțumim că aleg să ne treacă pragul în fiecare zi, pentru a se bucura de gama diversificată de produse și de ofertele noastre de preț”.