PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Atenție la contractele Apaserv. Vi se iau contoarele dacă nu aveți actele la zi!

Atenție la contractele Apaserv. Mai mulți sătmăreni s-au trezit astăzi deconectați de la rețeaua de apă. Angajații instituției s-au deplasat astăzi în mai multe adrese și au deconectat locuințele de la rețeaua de apă, motivând că proprietarii nu și-au actualizat contractele.

Un sătmărean care era să fie deconectat a povestit, pentru PortalSM, cum s-a întâmplat totul. El și-a cumpărat un apartament dar nu s-a deplasat la sediul Apaserv pentru a întocmi un nou contract, ci a plătit facturile care veneau pe numele fostului proprietar, care a decedat între timp. Sătmăreanul nu era acasă, dar a avut noroc cu vecinii care au aflat intenția celor de la Apaserv şi nu au deschis ușa de la beci pentru a lua contorul, cunoscând faptul că el este bun platnic.

,,Fără nicio înștiințare, fără nicio adresă, m-am trezit că era să rămân fără apă. Consider că era normal să mă anunțe, să mă notifice dacă doresc deconectarea. Într-adevăr nu am fost să reînnoiesc contractul, dar facturile erau la zi. Nu același noroc l-au avut alți sătmăreni. Am fost imediat la Apaserv să fac contract nou și am aflat că încă au fost ridicate cel puțin cinci contracte ale unor sătmăreni aflați în situația mea”, ne-a declarat sătmăreanul.

Așadar, dacă nu v-ați actualizat contractele cu Apaserv, ar fi bine să o faceți cât mai repede deoarece riscați să rămâneți fără apă.

Exit mobile version