PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Din Japonia, China și America direct la tine acasă: Sweet Space în Satu Mare!

America, Japonia, China?! Nu mai sunt atât de departe de când s-a deschis magazinul Sweet Space din inima orașului Satu Mare! Delicii importate direct din Japonia, China și America încântă, de la începutul anului 2024, papilele gustative ale tuturor vizitatorilor cu o selecție unică de produse de o calitate excepțională.

Dorința proprietarilor a fost aceea de a aduce și la Satu Mare produse delicioase, de calitate superioară, și cu un gust total diferit față de ceea ce se găsește pe piața românească. Așadar, o diversitate uimitoare de dulciuri, sucuri, ceaiuri, napolitane, cereale, bomboane, dulciuri sănătoase și multe altele, aduse direct din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii îi încântă, de luni de zile, pe sătmăreni.

Produse faimoase pe Tik Tok, disponibile la Sweet Space

Produse faimoase pe rețelele sociale, promovate de tineri din alte țări, care stârnesc curiozitatea și cuceresc papilele gustative pot fi găsite la Sweet Space. De la renumitele sucuri Prime, la dulciuri delicioase, precum: Reese’s, Donette’s sau cereale de la Kellogg, Sweet Space are o gamă variată care îi poate satisface pe toți, indiferent de vârstă.

„Fie că ești mic sau mare, Sweet Space te așteaptă cu brațele deschise! Copiii vor fi încântați de o lume magică de bomboane și dulciuri, în timp ce cei mai mari se vor bucura de gusturi rafinate și experiențe culinare inedite”, transmit proprietarii magazinului.

Unic în nordul României!

Sweet Space este mai mult decât un simplu magazin, este o destinație unică! Un magazin asemănător se mai găsește doar în București, iar în nordul țării este unic, sătmărenii fiind, astfel, norocoși să îl aibă acasă, în inima orașului!

Sweet Space – Gustul lumii, la tine acasă!

ORAR:

Luni – Vineri: 09:00 – 17:00

Sâmbătă: 10:00 – 15:00

CONTACT:

Strada: Petofi Sandor, nr. 4B, pasajul Ham Janos, lângă Casa Armatei

Adresă de email: sweetspaceromania@yahoo.com

Facebook: Sweet Space

Tik Tok: Sweet Space Romania