PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Gala BNI Satu Mare – un real succes! Suflu nou în mediul antreprenorial

Peste 140 de antreprenori şi persoane aflate în conducerile unor importante firme din Satu Mare au participat, marţi seară, la Gala BNI Satu Mare, eveniment de lansare a acestei organizaţii la Satu Mare, care s-a dovedit a fi un real succes.

Printre invitaţii Galei s-au aflat şi membri BNI din judeţele Cluj, Bistriţa-Năsăud, Maramureş, Sălaj şi Bihor care i-au iniţiat pe sătmăreni în primul eveniment de speed networking din judeţ. Practic, la faţa locului, antreprenorii s-au cunoscut între ei şi s-a făcut un schimb extraordinar de mare de contacte între diferite afaceri.

În cadrul evenimentului cei peste 20 de antreprenori din Satu Mare care au înfiinţat primul grup BNI Satu Mare şi-au primit KIT-urile.

Cristian Paşca: Este nevoie de o formă organizată de a face networking

Preşedintele BNI Satu Mare, Cristian Paşca, a declarat că numărul mare de participanţi arată că este nevoie de astfel de evenimente la Satu Mare.

Suntem martorii primului eveniment de mare amploare al BNI Satu Mare la o lună de la fondarea grupului şi putem vedea adevăratul impact al comunităţii. Avem în sală peste 140 de antreprenori care s-au întâlnit să se cunoască şi să facă afaceri împreună. Au fost în sală antreprenori pe care nu îi cunosc, deşi Satu Mare este un oraş mic, şi asta validează ideea noastră că este nevoie de o formă organizată de a face networking”, a declarat Cristian Paşca.

Alin Dincă: Acest grup scrie istorie la Satu Mare

Alin Dincă, director regional BNI, a afirmat că acest grup scrie istorie la Satu Mare şi oferă oportunităţi de networking extraordinare antreprenorilor.

Energia prezentă în această seară a fost una extraordinară. Oameni din Satu Mare au venit şi au creat un eveniment minunat, sunt foarte bine conectaţi, au energie extraordinară şi se potrivesc de minune cu valorile BNI. Acest grup de BNI scrie istorie pentru Satu Mare şi oferă noi oportunităţi pentru companiile din regiune, noi oportuntăţi de învăţare pentru antreprenorii din regiune şi susţinere pentru cei care doresc să devină antreprenori şi pun bazele unor startupuri. Lumea s-a adaptat extraordinar de repede! La final, a realizat beneficiile acestui tip de speed netwoking pentru că au avut ocazia să cunoască cel puţin 20 de antreprenori din sală lărgindu-şi zona de cunoştinţe şi identificând acele persoane cu care pot să dezvolte oportunităţi de business”, a declarat Alin Dincă.

Daniela Culic: Asocierea întreprinzătorilor este extraordinar de utilă

Directorul Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Satu Mare, Daniela Culic, a afirmat că sprijină astfel de grupuri, subliniind importanţa asocierii în condiţiile în care schimbările legislative şi de taxe se schimbă de la o zi la alta.

Asocierea întreprinzătorilor este extraordinar de utilă şi fără colaborare este foarte greu de răzbit în jungla aceasta antreprenorială care există în ultima perioadă. E esenţial. Oamenii de afaceri astăzi au foarte puţină predictibilitate, sunt foarte multe taxe care cresc de pe o zi pe alta, informaţiile sunt atât de multe încât nu pot să fie gestionate, astfel încât cred că este util”, a spus Daniela Culic.

Vlad Deac: Suflu nou mediului antreprenorial

Vicepreşedintele BNI Satu Mare, Vlad Deac, s-a arătat impresionat de modul în care au răspuns antreprenorii acestei oportunităţi, afirmând că personal a identificat câteva persoane cu care a făcut schimb de contacte şi cu care speră să încheie afaceri.

Prima impresie este una foarte pozitivă, nu pot să cred că la Satu Mare s-au adunat atâţia oameni, văd şi feţe cunoscute şi oameni pe care urmează să-i cunosc. Mie mi-a lăsat o impresie foarte plăcută, chiar am auzit de câteva contacte, chiar le-am luat cărţile de vizită şi sper că vom colabora în curând. Comunitatea BNI Satu Mare va aduce un suflu nou mediului antreprenorial, cred că vor apărea şi alte grupuri şi vom creşte în continuare această comunitate frumoasă şi vom arăta că Satu Mare poate să fie un oraş mare”, a spus Vlad Deac.

După momentul oficial, antreprenorii au avut ocazia de a discuta personal unii cu alţii, de a-şi prezenta afacerile şi ce anume îşi doresc de la noii parteneri.

Exit mobile version