PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO&VIDEO. A început Bursa Locurilor de muncă la Satu Mare!

A început Bursa Generală a Locurilor de Muncă în județul Satu Mare. Evenimentul are loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiul Satu Mare și aduce în fața sătmărenilor peste 400 de locuri de muncă. 

Zeci de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă s-au adunat încă de la primele ore ale dimineții pentru a participa la Bursă. Un număr de 37 de firme participă la eveniment, aducând în fața participanților peste 400 de locuri de muncă din următoarele domenii:

,,Acest eveniment reprezintă o oportunitate excelentă pentru a conecta angajatorii cu potențialii candidați și a facilita procesul de recrutare. Această inițiativă vine în sprijinul atât al persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, cât și al companiilor interesate să își mărească echipa. Invităm toate persoanele interesate să se alăture acestui eveniment și să profite de oportunitatea unică de a face pasul următor în cariera lor, atât persoanele calificate, cât și cele necalificate”, transmit reprezentanții AJOFM Satu Mare.

Exit mobile version