PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

PROGRAM. Mâine încep Zilele Orașului. Artificii de zi + concerte AMI și Delia

Satu Mare se pregătește să vibreze de muzică și voie bună! Mâine, 24 mai, debutează Zilele Orașului Satu Mare, un eveniment drag tuturor sătmărenilor, care va avea loc în perioada 24-26 mai. Zilele Orașului încep mâine cu Delia, Ami și Dzsúdló, iar tot mâine, în prima zi a evenimentului, sătmărenii se vor putea bucura de artificii de zi. 

Distracția va începe cu super concerte încă din prima seară. Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc la ora 18:00, pe scena principală din Piața 25 Octombrie. Așa cum ne-am obișnuit deja, startul la distracție va fi dat cu un concert simfonic, susținut de Ad Libitum Voices acompaniați de Filarmonica de Stat “Dinu Lipatti”, la ora 18:15. La ora 19:00, un spectacol de artificii de zi va lumina cerul orașului, pregătind atmosfera pentru concertele de seară.

Programul primei seri, vineri, 24 mai:

SCENA COPIILOR PASAJUL CORNELIU COPOSU, PLATOUL DE EVENIMENTE

Spectacole susținute de copii de la grădinițele, școlile, cluburile de dans și școlile de arte din Satu Mare

VINERI, 24 MAI

 Piața Libertății
10:00-20:00 – Târgul de produse tradiționale

Pe parcursul celor trei zile, Zilele Orașului Satu Mare vor oferi o varietate de evenimente pentru toate gusturile: concerte live ale unor artiști renumiți din România și din străinătate, spectacole de teatru, expoziții, zone de joacă pentru copii, târguri de artizanat și gastronomie, focuri de artificii și multe altele.

Nu ratați această ocazie unică de a sărbători împreună cu familia și prietenii frumusețea și spiritul orașului nostru!

Să ne bucurăm împreună de un weekend memorabil!