PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Villia va cânta, vineri, în Marea Finală Românii au talent. Mama tinerei, mesaj pentru sătmăreni

Iulia Vâlceanu, cu numele de scenă ales Villia, va cânta, vineri, în Marea Finală Românii au talent. Mama tinerei a transmis un mesaj prin care le cere sătmărenilor să se mobilizeze și să o ajute astfel pe Villia să câștige sezonul 14.

Sătmăreanca Iulia Vîlceanu a ajuns în Marea Finală Românii au talent după o prestație extraordinară în cea de-a doua semifinală a competiției, iar juriul a aplaudat-o în picioare. Marea finală a competiției va avea loc vineri, 31 mai, de la ora 20.30, în direct pe Pro TV, iar tânăra sătmăreancă are nevoie de susținerea comunității din Satu Mare.

,,Villia are nevoie de susținerea comunității. Pentru Villia, Satu Mare înseamnă ,,acasă”. Hai, Satu Mare, mobilizează-te! Nu de multe ori ai avut prilejul de a ,,trimite” un reprezentant în finala Românii au talent”, este mesajul transmis de Claudia Vîlceanu, mama Villiei.

Iulia ”Villia” Vîlceanu este studentă la Psihologie în limba engleză, la Universitatea din Cluj. A ales această facultate pentru că întotdeauna a fost interesată să înțeleagă oamenii și motivația din spatele comportamentelor lor. ​În plus față de voce, Iulia cântă la chitară, dar și compune muzică.

A început să cânte la chitară și să înțeleagă compoziția muzicală de la vârsta de 12 ani. Ea scrie în fiecare zi și cântă în fiecare zi, dar cel mai mult îi place să cânte piesele pe care le-a creat. Are câteva piese pe canalul său de YouTube.


CITEȘTE ȘI:

Exit mobile version