PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Cozma revine și îl acuză pe președintele CJ de minciună: ,,Pataki lovește din nou”

Adrian Cozma revine și îl acuză pe președintele Consiliului Județean de minciună. ,,Pataki lovește din nou”, spune liderul PNL Satu Mare, care se referă la sistemul antigrindină din județul Satu Mare și la un proiect de hotărâre inițiat de Pataki Csaba și dezbătut în ședința extraordinară de joi a Consiliului Județean.

Redăm, mai jos, declarațiile făcute de Adrian Cozma:

,,În data de 10 iunie i-am felicitat pe câștigătorii competiției electorale, cu gândul că toți avem ceva de învățat din această extraordinară acțiune democratică și că sătmărenii i-au ales pe cei mai buni politicieni să-i reprezinte. De asemenea, le-am promis oamenilor că voi continua să prezint fapte cu privire la incompetența, minciuna, furtul sau nepriceperea autorităților.

Din păcate, domnul Pataki lovește din nou:

În data de 01.06.2024, cu vocație socratică, domnul Pataki vorbea despre ”adevăr”, afirmând că instituția consiliului județean ”a predat sistemul de combatere a grindinei către Administrația Sistemului Național Antigrindină.”

La data de 03.06.2024, același domn afirma că ”a inițiat demersurile pentru ca rețeaua realizată să poată fi predată Administrației Sistemului Național Antigrindină.”

La data de 12.06.2024, același domn ne prezintă tuturor dovada că a mințit grosolan în ambele situații. Dumnealui inițiază, de-abia acum, un ”proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de parteneriat între Judeţul Satu Mare şi Autoritatea pentru Administraţia Sistemului Naţional Antigrindină şi de Creştere a Precipitaţiilor, pentru asigurarea exploatării operaţionale a Reţelei judeţene de atenuare a căderilor de grindină.”

În cuprinsul acestui acord, contrar afirmațiilor sale că județul Satu Mare va asigura doar paza și mentenanța, se prevede explicit că:

”Art. 5. (1) Judeţul Satu Mare asigură serviciile de operare, administrare şi mentenanţă prin personalul propriu sau prin contractarea serviciilor relevante către alți operatori economici.”

Dragi sătmăreni, apreciați singuri cu cine mergeți la drum în viitorii 4 ani. Vreme bună vă doresc tuturor, mai ales celor care muncesc cu trudă pământul!”

 

 

 

 

Exit mobile version