PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Drept la replică. Florisal răspunde acuzaţiilor aduse de UDMR

Florisal răspunde acuzaţiilor aduse de UDMR Satu Mare. Redăm în continuare poziţia Florisal:

Domnule candidat Pataki Csaba,

aflat la conducerea UDMR SM, va rugam respectuos sa nu incercati sa recuperati cele 3-4% care va lipsesc in alegeri pe spatele Florisal. Ne-am saturat sa ne târâți in jocul dumneavoastra politic si sa faceti campanie electorala pe spatele Florisal. Va intelegem ca un esec pentru dvs ar fi catastrofal fiindca in economia de piata fara functii politice nu va simtiti in stare sa supravetiuti nici macar o luna, de aia va intelegem.

Rugam conducerea UDMR SM sa mentina (cel putin aparent) o conduita profesionala, apolitica fata de Florisal si fata de restul companiilor din mediul economic local care nu se afla pe “lista lor de clientela cu cotizatie lunara”, asta dupa zicala: hotii striga hotii, – ei doar in acesti parametri stiu sa gandeasca!

Declaratia vine de la varful UDMR unde actualul Presedinte al UDMR este aceeasi persoana cu actualul Presedinte al Consiliului Judetean SM important de mentionat din prisma faptului ca isi dovedeste a mia oara incapacitatea lui profesionala si lipsa de habar a legislatiei in domeniu, unde el ca si administrator al depozitului de deseuri la Doba afirma mincinos ca: Florisal ar intentiona o licitatie trucata (unde se pare, dupa vorbele lui ca are mare experienta).
El, in lipsa de cunostinta de cauza, nu stie ca legea prevede clar pentru a participa la licitatie este strict necesara “experienta similara” pe care Florisal nu o are, asa ca nu ar putea nici macar participa la licitatie, ca dovada si faptul ca nu a participat in ultimii ani la licitatii de administrare depozite de deseuri. Mai mult, Florisal nici nu are intentia de a participa la acea posibila licitatie, care probabil nici nu va exista. Si de aici se vede declaratia mincinoasa, fiecare dupa cum gandeste asa si procedeaza. Domnule Pataki, asa ca va rugam frumos sa mai studiati legislatiile care privesc administratia deseurile si in viitor sa nu mai confundati termenii cum ar fi: sortare deseurilor de colectarea selectiva, sunteti penibil!

Cu toate astea echipa Florisal va doreste sanatate si ganduri bune pt viitor”.

Acuzaţiile aduse de UDMR Satu Mare: