PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Cristian Molnar a fost înmormântat! Sute de oameni au participat la înmormântare

Cristian Molnar, sătmăreanul înecat în râul Natisone din Italia, a fost înmormântat, astăzi, la Tarna Mare. Sute de persoane – de la familie până la colegi și cunoscuți ai acestuia – au participat la slujba de înmormântare.

Oamenii au consolat familia îndoliată, au depus flori și coroane și au deplâns trecerea în neființă a tânărului Cristian Molnar, despre care au avut de spus numai cuvinte de laudă.

Trupul lui Cristian Molnar a fost găsit duminică, la 24 de zile de la tragedie. Cei trei tineri sătmăreni, Patrizia în vârstă de 20 de ani, Bianca în vârstă de 23 de ani și Cristian Molnar de 25 de ani au fost surprinși de viitură în timp ce se plimbau pe malul râului. Aceştia au ieşit să se relaxeze după un examen susţinut de Patrizia la facultate.

Surprinși de viitura puternică, nu au mai putut să se salveze, deşi pompierii le-au aruncat frânghii, însă, din nefericire, tinerii nu au reușit să le prindă.

Primarul localităţii Premariacco, Michele De Sabata, a declarat luni zi de doliu local, după ce trupul neînsufleţit a sătmăreanului Cristian Molnar a fost găsit la 24 de zile de la tragedia de pe râul Natisone.