PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Fiul celui mai bogat maghiar, rănit la raliul Baja Satu Mare

Fiul celui mai bogat maghiar a fost rănit la raliul Baja Satu Mare. Lőrinc Mészáros jr. s-a ales cu o entorsă, după ce a fost lovit din lateral de un concurent. Baja Satu Mare 2024 este un campionat național de rally raid organizat de clubul sportiv NSM Motorsport și la care au participat 20 de echipaje din România, 12 din Ungaria, două din Polonia și câte unul din Cehia și Slovacia.

Lőrinc Mészáros jr, în vârstă de 28 de ani, fiul celui mai bogat om al țării, Lőrinc Mészáros, a suferit un accident la cursa de rally-raid Baja Satu Mare 2024 din România și și-a petrecut weekendul în spitalul de urgență din Oradea. A fost externat luni. Pilotul s-a ales „doar” un o entorsă, după s-a ciocnit de mașina pilotată de cehul Miroslav Zaplet. Cursa internațională, inclusă în campionatul Ungariei, a trebuit să fie suspendată din cauza accidentului.

„Două mașini s-au lovit, după o greșeală de navigație a unuia dintre piloți. Mașinile au fost scoase pe roți de pe traseu, dar unul dintre piloți avea dureri la piciorul stâng, pentru că pe partea stângă s-a lovit mașina. Este conștient, pe picioarele lui, doctorul competiției i-a oferit ajutor medical, dar a refuzat, dorește să meargă în Ungaria”, a declarat Ovidiu Domide, pilot și președintele clubului organizator.

Tibor Oroszlán, șeful departamentului de off-road al Asociației Naționale de Sport cu Motor din Ungaria, a spus că „mașinile au fost grav avariate. Dacă ar fi fost o coliziunea frontală, urmările ar fi putut fi mai grave. Lőrinc Mészáros jr a fost dus la spital cu suspiciune de comoție, dar din fericire nu a fost rănit grav”.

Tatăl pilotului, Lőrinc Mészáros (58 de ani), este cel mai bogat maghiar în 2024, potrivit Economix din Ungaria, cu o avere estimată de 2,5 miliarde de euro. E poreclit Casierul sau Instalatorul de gaze, având afaceri în domeniul gazelor, dar și al achizițiilor de imobiliare și contracte cu statul.

E prieten din copilărie cu premierul ungar Viktor Orban și a fost primar în Felcsut, localitatea în care s-a născut acesta. Meszaros este președintele clubului Akademia Puskas.

FOTO: Lőrinc Mészáros jr s-a lovit de mașina echipajului din Cehia

Exit mobile version