PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Minoră dispărută, căutată şi în judeţul Satu Mare

Minoră dispărută, căutată şi în judeţul Satu Mare. O minoră de 14 ani, Cheregi Maria Roxana, din localitatea Sârbi, a fost dată dispărută, conform informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Bihor. Comisar-șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, a declarat că adolescenta a mai plecat voluntar de la domiciliu în trecut, revenind de fiecare dată sau fiind găsită de polițiști.

Maria Roxana are o înălțime de 1,65 metri, o greutate de aproximativ 45 de kilograme și o constituție atletică. Ea are fața ovală, ochii negri și tenul deschis, iar părul este negru. La momentul dispariției, purta un tricou negru, pantaloni scurți negri cu gri și șlapi negri.

Poliția solicită ajutorul cetățenilor pentru găsirea minorei. Orice persoană care poate furniza informații relevante este rugată să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul de urgență 112. „Nu uitați că orice informație poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!”, a subliniat comisar-șef Alina Fărcuța.

Autoritățile fac apel la comunitate pentru sprijin în acest caz sensibil, subliniind importanța colaborării pentru siguranța și binele adolescentelor dispărute.