PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO/VIDEO. Meciurile de la EURO 2024 se văd în centrul Sătmarului. Spectacolul începe astăzi

Meciurile de la EURO 2024 se văd în centrul municipiului Satu Mare, pe un ecran gigant. Spectacolul începe astăzi, vineri 14 iunie, iar în Piața 25 Octombrie totul este pregătit.

,,Din 14 iunie, noua ediție FAN FEST îi așteaptă pe iubitorii de fotbal cu un panou LED de înaltă rezoluție și dimensiune mare, astfel încât spectatorii să trăiască emoțiile spectacolului fotbalistic la maxim”, transmite primăria Satu Mare.

În Centrul Nou al municipiului Satu Mare au fost deja amplasate mese și băncuțe, dar și puncte de alimentație, de unde sătmărenii își vor putea cumpăra mâncare și băuturi. De asemenea, meciurile vor putea fi urmărite și de pe treptele din Piața 25 Octombrie.

Ceremonia de deschidere a Campionatului European de fotbal va avea loc în această seară, vineri, 14 iunie, de la ora 21.30, iar primul meci de la EURO va începe la ora 22.00, atunci când se vor confrunta țara gazdă Germania și Scoția.

La turneul final din Germania participă și echipa națională de fotbal a României, iar primul meci al tricolorilor va fi împotriva reprezentativei Ucrainei și va putea fi urmărit luni, 17 iunie, de la ora 16.00.