PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

PERFORMANȚĂ. Turneu de Box dominat de sportivii din Carei. Evoluții splendide și victorii impresionante

În data de vineri, 21 iunie, sportivii de la Clubul de BOX Carei, sub îndrumarea antrenorului Lucian Nagy, au participat cu succes la un turneu organizat de Clubul CS Alex Jur din Oradea. Competiția a inclus echipele CS Crișul Oradea, CS Benea Oradea și CS Boxing Club Aleșd, aducând în fața publicului un nivel competitiv remarcabil.

Sportivii din Carei au demonstrat un nivel excepțional, obținând victorii meritate. Caragea Sebastian, David Gabriel, Babici Luca, Vakarcs Milan, Vigh Erik și Ștef Alin s-au distins prin performanțe impresionante, aducând satisfacție și prestigiu Clubului de BOX Carei.

În special, Caragea Sebastian și David Gabriel au obținut victoriile prin Tehnical KO, oferind momente memorabile și demonstrând abilități deosebite în ring.

Antrenorul Lucian Nagy, împreună cu echipa sa formată din Ghițiu Anton și Lăpuște Laurențiu, și-au exprimat încrederea în viitorul promițător al boxului din Carei. Obiectivul clubului este să aducă titluri importante în oraș și să susțină dezvoltarea continuă a sportivilor săi.

„Ne-am dori să putem atrage mai mulți sportivi la antrenamentele noastre, dar spațiul actual ne limitează. Avem copii extrem de talentați și dedicați. În toamnă, planificăm să organizăm stagii de selecție pentru a descoperi noi talente”, a declarat Lucian Nagy, președintele Clubului de BOX Carei.

În final, dorim să mulțumim colegilor noștri de la cluburile de box din Oradea pentru invitație și pentru nivelul înalt al competiției. Colaborarea cu ei a fost o experiență valoroasă și stimulantă pentru întregul nostru club.

Exit mobile version