PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Adrian Cozma își recunoaște înfrângerea și îl felicită pe Pataki Csaba

Președintele PNL Satu Mare, Adrian Cozma, a ieșit public, în această dimineață, pentru a își recunoaște înfrângerea. În cadrul unei conferințe de presă, acesta a ținut să îl felicite pe președintele ales al Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba.

El a transmis că îl respectă pe președintele Consiliului Județean Satu Mare și că, din poziția pe care o are, va continua să contribuie la rezolvarea problemelor cu care se confruntă sătmărenii.

„Vreau să le mulțumesc tuturor sătmărenilor pentru că s-au prezentat la vot în număr atât de mare. A fost o campanie în care am discutat multe, m-am încărcat cu multe dintre problemele sătmărenilor și cred că, în continuare, trebuie să ducem această luptă pentru dreptate. În momentul de față, respect voința sătmărenilor manifestată prin vot. Chiar dacă nu avem date oficiale ale rezultatului scrutinului de ieri pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, sunt al doilea clasat, la distanță de 11.000-12.000 de voturi, deocamdată, de al treilea clasat. Îl respect pe președintele Consiliului Județean care a obținut un nou mandat pe următorii patru ani. Îi doresc mult spor și multă sănătate, însă problemele sătmărenilor rămân, în continuare, o prioritate pentru mine și mă voi strădui, din poziția pe care o am, să contribui la rezolvarea acestor probleme.

E clar că bariera votului etnic nu am putut-o zdrobi. A fost un vot etnic, care s-a dat ieri. E clar că în viitor trebuie să ne concentrăm și mai mult, și asta trebuie să înțeleagă toți cei care au participat la aceste alegeri. Pe de altă parte, eu ce pot să observ și este foarte clar, Partidul Național Liberal rămâne principala forță politică românească din județul Satu Mare, asta văzând rezultatul preliminar și văzând numărul de aleși locali pe care îi avem, în momentul de față, și numărul de voturi pe care eu le-am obținut în această competiție”, a declarat Adrian Cozma.

PortalSM a transmis LIVE conferința de presă din sediul PNL Satu Mare: