PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Adrian Cozma l-a dat în judecată pe Mircea Govor

Adrian Cozma, candidatul Partidului Național Liberal Satu Mare la președinția Consiliului Județean, a fost prezent, miercuri dimineața, 5 iunie, la Tribunalul Satu Mare, acolo unde, spune el, l-a dat în judecată pe Mircea Govor pentru ,,afirmații defăimătoare”.

La ieșirea de la Tribunal, președintele PNL Satu Mare a dat o declarație pentru PortalSM:

,,L-am dat în judecată pe Govor și publicația lui, ziarul de șantaj așa cum e cunoscut în Satu Mare, pentru afirmațiile defăimătoare și articolele defăimătoare pe care le-a făcut zilele trecute la adresa mea și la adresa familiei mele, total neadevărate. De aceea îi dau posibilitatea acestui om să vină în fața instanței și să dovedească cele pe care le-a afirmat în ziarul lui de șantaj.

Din punct de vedere al probității morale, cred că județul Satu Mare nu are nevoie de astfel de personaje cum este Govor, de o moralitate mult, mult redusă și îndoielnică. L-am dat în judecată pentru că eu nu am ce să ascund, nu eu am furat, nu eu sunt cel care am avut primul bordel în Satu Mare, nu eu am nenorocit două cluburi de fotbal, nu eu am făcut evaziune fiscală. Toate acestea se leagă de numele acestui personaj sinistru pentru județul Satu Mare, care cred că va fi trimis acasă și la lada de gunoi a istoriei odată cu alegerile de duminică, din 9 iunie.

Îi dau posibilitatea acum să probeze cele ce le-a scris, toate mizeriile, toate lăturile pe care le-a turnat în ziarul lui de șantaj. Așa înțelege el să facă politică. Eu nu mă voi opri să dezvălui toate furturile pe care le-a făcut, toate combinațiile pe care le-a făcut exact cu acest ziar unde a luat în patru ani 1.200 de contracte din bani publici, de la primării, tot prin diferite metode de acest gen, de șantaj în presă. De aceea românii și sătmărenii trebuie să știe”, a declarat Adrian Cozma.

Exit mobile version