PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Liderii UDMR: Cozma să răspundă în fața legii; speră ca PNL să se curețe

Liderii UDMR Satu Mare Pataki Csaba și Kereskényi Gábor au vorbit, luni după-masa, 10 iunie, în cadrul unei conferințe de presă, despre atacurile din campania electorală și au arătat cu degetul spre Adrian Cozma. Kereskényi a spus despre președintele PNL că ,,trebuie să răspundă în fața legii”, în timp ce Pataki a spus că poate PNL-ul ,,se va autocurăța”.

,,O grămadă de acțiuni săvârșite de acest individ care intră sub incidența codului penal prin inducerea în eroare a organelor judiciare. (…) Nu am vrut să ies în campanie cu acest subiect pentru că eu consider că este un lucru murdar și josnic să încerci prin aceste tertipuri să denigrezi contracandidații. (…) Bineînțeles că vor urma anumite procese, ca să zic așa, pentru că nu se poate tolera la nesfârșit această mârlânie de care a dat dovadă acest om”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Întrebat despre alianța pe care o va face UDMR, Pataki a spus că aceasta va fi, cel mai probabil, cu PSD-ul, întrucât nu poate face diferența între PNL și AUR. Mai mult, președintele Consiliului Județean a spus că poate aceste partide se vor ,,autocurăța”.

,,Așteptăm rezultatele finale, peste două treimi vom avea împreună cu PSD-ul. Ceilalți, marea alianță PNL-AUR, eu nu pot să fac diferența care de unde e. Poate se întâmplă un fenomen de autocurățare, vine o furtună și se mai spală sau se mai ruginesc niște piese în angrenaj”, a spus Pataki Csaba.

PortalSM a transmis LIVE conferința de presă:

 

Exit mobile version