PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Acum ai șansa să devii jandarm. S-a prelungit perioada de înscriere; sunt zeci de posturi vacante

Vești bune pentru cei care doresc să urmeze o carieră în jandarmerie! S-a prelungit perioada de înscriere la concursurile pentru ocuparea celor 25 de posturi vacante de subofițer de la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare.

Noul termen de transmitere a dosarului complet, exclusiv în format electronic este 9 august 2024, ora 14.00. Sunt pregătite 25 de posturi pentru încadrare directă din sursă externă, iar noul calendar al procesului de selecție este postat pe site-ul unității.

Toate detaliile privind condițiile ce trebuie îndeplinite, formularele și modelele documentelor constitutive ale dosarului de înscriere, informații referitoare la probele de concurs, tematica și bibliografia pentru fiecare concurs în parte, se regăsesc accesând link-urile:

https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=3848

https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=3847

https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=3849

Relații suplimentare referitoare la desfășurarea concursului, se pot obține dacă apelați numărul de telefon 0261/769760, interior 24535, în zilele lucrătoare, între orele 08.00-16.00, precum și de la avizierul Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare, situat în municipiul Satu Mare, strada Ecaterina Teodoroiu nr. 1.

Exit mobile version