PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FELICITĂRI! Două sătmărence, șefe de promoție la Facultatea de Medicină din Cluj-Napoca

Felicitări! Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca are anul acesta două șefe de promoție la două programe de studiu diferite, ambele tinere fiind originare din județul Satu Mare.

Este vorba despre Crina Petruța Dumitre – șefă de promoție la specializarea Radiologie și Imagistică, cu media 9,39. De asemenea, Daniela Georgiana Pop, cu media 9,79, este șefă de promoție la specializarea Tehnică Dentară din cadrul Facultății de Medicină Dentară.

,,Acum 3 ani intram pe poarta acestei facultăți, neștiind ce ne așteaptă și cu inima strânsă, iar acum, când ne pregătim s-o părăsim, luăm cu noi pe lângă atâtea amintiri frumoase, și mulți prieteni adevărați. Nopțile nedormite, al căror șir deja începeai să-l pierzi, sesiunile care parcă nu mai aveau sfârșit, dar în care totuși timpul părea atât de scurt, au făcut ca acest drum să fie unul aparte și ne-au învățat pe fiecare ce înseamnă cu adevărat satisfacția propriei munci.

Toate acestea ne-au făcut să fim cine suntem azi, oameni frumoși, plini de curaj și perseverenți, care se văd acum înaintea unui vis împlinit. Așadar, acum este momentul să ne uităm cu drag la tot ce-am realizat. Fiți mândri de voi, nu uitați niciodată să visați și să priviți întotdeauna spre viitor cu optimism, pentru că fiecare final este un nou început”, a transmis Crina Petruța Dumitre, șefă de promoție la specializarea Radiologie și Imagistică.

,,Este o zi plină de emoții, amintiri și speranțe pentru viitor. Am trăit împreună momente de bucurie și provocări, am legat prietenii care vor dura o viață și am acumulat amintiri de neuitat. Fiecare curs, fiecare examen și fiecare proiect ne-a adus mai aproape de acest moment de celebrare. Doresc să le mulțumesc profesorilor noștri, fără îndrumarea și suportul lor, nu am fi ajuns aici. Ne-au inspirat, ne-au provocat să ne depășim limitele și ne-au pregătit pentru provocările ce urmează. Privind spre viitor, știm că provocările nu se vor opri aici, însă, suntem pregătiți să le înfruntăm cu curaj și determinare. Succesul nostru nu este doar o destinație, ci un drum continuu de creștere și dezvoltare”, a transmis și Daniela Georgiana Pop, șefă de promoție la specializarea Tehnică Dentară.

Exit mobile version