PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Sediu ultramodern pentru pompieri, inaugurat la Carei. Raed Arafat, prezent la eveniment

Vineri, 5 iulie, la Carei, s-a inaugurat cel mai modern sediu al pompierilor din județul Satu Mare. La eveniment a participat și Raed Arafat.

La sediul Detașamentului de Pompieri Carei din județul Satu Mare a avut loc evenimentul care marchează finalizarea procesului de construire și modernizare a clădirii unde echipajele operative, cu tehnica specifică de intervenție, deservesc comunitățile din proximitate.

În cadrul activității au fost prezentate date și informații despre clădirea Detașamentului de Pompieri Carei, dar și despre celelalte clădiri aparținând unităților subordonate IGSU, incluse în Proiectul ”Îmbunătățirea managementului riscurilor de dezastre” destinat demolării/ reconstrucției si consolidării/modernizării acestor obiective.

La eveniment au participat secretarul de stat, șef al DSU, dr. Raed Arafat, prim adjunctul inspectorului general al IGSU, colonel Constantin Florea, adjunctul inspectorului general al IGSU și manager de proiect, general-maior Benone-Gabriel Duduc, precum și reprezentanți ai Băncii Mondiale.

Exit mobile version