PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO&VIDEO. Petreceri la piscină pentru copii la pensiunea Ana din Odoreu!

La Pensiunea Ana din localitatea Odoreu, evenimentele speciale capătă o nouă dimensiune! Pensiunea organizează petreceri pentru copii la piscina sa modernă, de 8 metri lungime, 4 metri lățime și 1,24 metri adâncime, cu apă încălzită. Terasa interioară, amenajată în stil vintage, oferă facilități excelente, inclusiv bar, sistem de karaoke și decorațiuni unice.

Zona de grill permite prepararea mâncărurilor la ceaun și grătar, dar oaspeții pot alege și varianta de catering. Copiii se pot juca în locul de joacă dotat cu leagăn, tobogan și trambulină. Grădina spațioasă, cu hamace și spațiu de joacă, este ideală pentru alergat și distracție.

Pensiunea dispune de 5 camere confortabile, bucătărie complet echipată și o terasă închisă care poate găzdui până la 30 de persoane. Capacitatea totală a locației este de 50 de persoane, cu posibilitatea extinderii prin corturi pentru evenimente.

Facilități de Top la Pensiunea Ana:

– cabană, în interiorul căreia sunt: un bar, frigider, vitrină frigorifică, chiuvetă, aparat de cafea, canapea, dulapuri, tacâmuri, pahare, farfurii, două ieșiri: către curte și către terasă

– terasă amenajată în stil vintage cu mese și scaune moderne (în interiorul terasei se află: televizor, sistem de karaoke, frigider pentru băuturi, decorațiuni vintage de zeci sau sute de ani vechime)

– zonă grill – posibilitate de a face mâncare la ceaun și grătare (dispunem de ceaun și utilități pentru grătar)

– loc de joacă pentru copii: leagăn, tobogan, trambulină, mingi, grădină mare pentru desfășurare

Capacitatea este de 50 de persoane (cu posiblitate de extindere prin corturi pentru evenimente)

– 5 camere, 10 locuri (băi proprii, TV, balcon)

– bucătărie dotată complet

– terasă închisă (capacitate: 10 -20 persoane)

Nu ratați ocazia de a organiza petrecerea perfectă sau evenimentul special la Pensiunea Ana din Odoreu! Rezervați acum și pregătiți-vă pentru momente magice într-un cadru de poveste.

Detalii și rezervări:

Telefon: 0749 826 186

Facebook Pensiunea Ana: https://www.facebook.com/PensiuneaAnaOdoreu

Exit mobile version