PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Lansare de baloane în amintirea lui Darius, tânărul din Satu Mare decedat în Anglia

Lansare de baloane în amintirea lui Darius, tânărul din Satu Mare decedat în Anglia. Familia, colegii şi prietenii lui Darius se mobilizează să organizeze un eveniment în amintirea acestuia. Ei îşi vor lua rămas bun pe 4 august între orele 17:00 în arcul Bentley.

Organizăm o lansare de baloane pentru a-l onora și a ne lua rămas bun de la dragul nostru Darius, care a plecat dintre noi prea devreme. Vă rugăm să ni vă alăturați la Parcul Bentley pe 4 august între orele 17:00 și 18:00. Prezența voastră ar însemna foarte mult, întrucât ne adunăm pentru a-i celebra amintirea.

Apreciem orice suport și prezență. Vă rugăm să împărtășiți acest mesaj și cu alții care l-au cunoscut pe Darius. Să ne adunăm pentru a-i arăta dragostea și respectul nostru”, au transmis apropiaţii lui.

Mort în condiţii neclare

Darius P., de doar 15 ani din Doncaster, cu părinţii originari din județul Satu Mare, a murit în condiţii suspecte, alţi trei adolecenţi fiind arestaţi, informează presa din Marea Britanie.

El. a fost descoperit pe Trans Pennine Trail, lângă Sprotbrough, cu răni, în stare gravă. În ciuda eforturilor depuse de paramedici și polițiști pentru a-l salva, tânărul a decedat ulterior la spital.

Poliția din South Yorkshire a confirmat arestarea a trei adolescenți în legătură cu acest caz. Doi băieți de 17 ani și o fată de 15 ani au fost reținuți sub suspiciunea de infracțiuni legate de droguri care ar fi avut legătură cu moartea lui Darius. Cei trei suspecți rămân în arest pe măsură ce investigațiile continuă.

Darius era cadet, dorind să lucreze în Armată.

Comunitatea locală și cei care l-au cunoscut pe Darius Popan sunt profund afectați de această pierdere.

Autoritățile fac apel la orice persoană care ar putea deține informații relevante să se prezinte pentru a ajuta la elucidarea acestui caz tragic.

Exit mobile version