PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Satu Mare: A vrut să fie profesor, dar a obținut nota 1 la examenul de titularizare

Au fost publicate rezultatele de la concursul de Titularizare 2024, iar județul Satu Mare nu se poate lăuda cu vreo performanță notabilă. Nu a fost obținută nicio notă de 10 în Satu Mare, în schimb ne numărăm printre județele care au înregistrat o contraperformanță.

O persoană din Satu Mare care s-a înscris la concursul de Titularizare s-a visat profesor, însă a obținut nota 1 la examen. De altfel, în toată țara au fost înregistrate doar cinci note de 1, în județele Satu Mare, Arad, Dâmbovița, Dolj și Iași. De asemenea, în județul nostru nu a fost înregistrată nicio notă de 10.

Pentru a obține statutul de titular (angajare pe perioadă nedeterminată), candidații trebuie să obțină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât și la proba practică/inspecția specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidații trebuie să obțină minimum nota 5.

La examen au fost prezenți 31.237 de candidați, dar 2.669 dintre aceștia s-au retras, iar 49 au fost eliminați din examen. De asemenea, lucrările a 51 de candidați au fost anulate.

 

Harta mediilor de 10 la Titularizare 2024, concursul de angajare a profesorilor în școli:

 

 

Exit mobile version