PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Gest impresionant al artistului sătmărean Ghiță Munteanu. A emoționat o întreagă nuntă

Ghiță Munteanu, unul dintre cei mai iubiți artiști din România, a dovedit că bunătatea și umanitatea nu au granițe. Recent, artistul sătmărean a oferit un moment de neuitat unor perechi de miri, printr-un gest care va rămâne pentru mult timp în inimile celor prezenți, informează aspress.ro. 

Potrivit sursei citate, o pereche de tineri îndrăgostiți și-a unit destinele într-o ceremonie simplă, dar plină de emoție. Când cei doi îndrăgostiți și-au planificat evenimentul mult visat au avut în plan un eveniment de aproximativ 250 de persoane. Înainte cu o luna de nuntă, au fost 180 de persoane, iar înainte cu două săptămâni au confirmat 96 de persoane. La nuntă au fost 88 de petrecăreți!

Însă, nunta aceasta a fost cu totul specială datorită unui invitat surpriză: Ghiță Munteanu.

Fără a solicita vreun onorariu, Ghiță Munteanu a acceptat să cânte gratuit la nunta celor doi tineri, știind că aceștia au avut problemele organizatorice. Decizia sa de a participa la acest eveniment a fost motivată de dorința sinceră de a aduce bucurie și de a crea amintiri de neuitat pentru miri și invitații lor.

Exit mobile version