PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

A pierdut 500 lei la păcănele, iar apoi a distrus aparatul! Sătmăreanul este bun de plată

Un incident neobișnuit a avut loc la un bar din județul Satu Mare. După ce a consumat trei beri, un bărbat a decis să-și încerce norocul la aparatele de joc din incintă. Din nefericire pentru el, a pierdut suma de 500 de lei, ceea ce l-a determinat să reacționeze violent.

Potrivit dosarului, după ce a realizat că a pierdut banii, bărbatul s-a ridicat furios de pe scaun și a lovit cu palma ecranul aparatului de joc, distrugând folia de protecție a acestuia. El a susținut, ulterior, că ecranul era deja fisurat înainte ca el să înceapă să joace.

În urma vizionării înregistrării camerelor de supraveghere din bar, incidentul a fost clar documentat. Conform procesului verbal, înregistrările video arată că bărbatul a lovit de trei ori cu pumnul drept ecranul celui de-al patrulea aparat de joc, iar apoi a părăsit sala de jocuri.

În cadrul audierii, bărbatul a menționat că își menține declarația anterioară dată în calitate de suspect. Deși nu a achitat prejudiciul, el a recunoscut și regretat fapta comisă.

Instanțele de judecată l-au găsit vinovat de distrugere de bunuri și l-au obligat să plătească suma de 5000 de lei, reprezentând contravaloarea aparatului de joc distrus.

Foto cu scop ilustrativ

 

Exit mobile version