PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Adrian Cozma: Mulți români sunt îngrijorați de situația din spitale. Ciolacu a deturnat atenția de la subiect

Deputatul Adrian Cozma, vicepreședinte PNL, a comentat cazul Spitalului Sfântul Pantelimon din București, luni, pe B1 TV, la emisiunea „Politica Zilei”, și l-a acuzat pe premierul Marcel Ciolacu că încearcă să deturneze atenția de la acest subiect prin atacuri lansate la adresa lui Nicolae Ciucă.

„Ideea este că toată lumea se uită, bineînțeles, ce măsuri se iau. Ceea ce face domnul Ciolacu cu subiectul Pantelimon, de fapt, el a deturnat atenția de la acest subiect, prin atacul pe care l-a făcut la domnul președinte Ciucă. Pentru că eu nu am întâlnit pe nimeni care să scrie o carte și să fie lumea revoltată pentru acest lucru sau să fie revoltați românii (…), însă am întâlnit foarte mulți români care sunt îngrijorați de situația din spitale și de faptul că le mor cei iubiți. Asta este de fapt problema pe care (…) românii așteaptă măsuri din partea domnului Ciolacu.

Domnul Ciolacu face exact ceea ce a făcut în situația azilelor groazei. A trimis Corpul de control, Corpul de control ne-a spus că totul este în regulă, dar, cu toate astea, au plecat acasă doi miniștri, anume Budăi și Firea, dacă vă aduceți aminte. Suntem în același scenariu, în același film. Din păcate, domnul Ciolacu, primul ministru, și-a depășit cu mult atribuțiile. Atribuția lui se referea strict la faptul că îl demite sau nu îl demite pe domnul ministru Rafila. Atât poate să facă”, a declarat Adrian Cozma, la B1 TV.

Exit mobile version