PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Alertă în județul vecin. Muncitor găsit mort în spatele unei hale, cu gâtul și mâinile tăiate!

Caz șocant în județul vecin. Un muncitor a fost găsit cu gâtul și mâinile tăiate în spatele unei hale. Totul s-a petrecut luni, 12 august, în municipiul Baia Mare, informează vasiledale.ro.

Potrivit sursei citate, un muncitor în vârstă de 32 de ani a fost descoperit astăzi la prânz cu gâtul și mâinile tăiate pe un teren viran din spatele fabricii în care muncea. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat iar criminaliști au prelevat probe de la fața locului. Cadavrul a fost dus la morga spitalului, unde mâine va fi efectuată necropsia pentru a se afla cauza decesului. S-a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Ce spune Poliția:

Astăzi, la ora 12.01, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, pe în teren viran, amplasat în spatele unor hale de producție din Baia Mare, strada Bazaltului, se află o persoană decedată. La fața locului a fost identificat cadavrul unui bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Cătălina, având mai multe plăgi la nivelul gâtului și brațelor.

Corpul neînsuflețit a fost transportat la spital în vederea efectuării necropsiei. La nivelul inspectoratului de poliție s-a constituit o echipă complexă de cercetare care, sub coordonarea procurorului de caz, efectuează verificări, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta.


Sursa: vasiledale.ro

Exit mobile version