PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Autonet vă invită la o discuție interactivă despre inteligența artificială, găzduită de Zilele Partium

Autonet Import sprijină evenimentele Zilele Culturale Partium din Satu Mare de nu mai puțin de 23 de ani, încă de la prima ediție. La fel ca în ultimii doi ani, și anul acesta, compania sătmăreană amenajează, în Grădina Romei, “Insula Autonet”, un loc în care vizitatorii sunt așteptați cu o atmosferă relaxată, iar unul dintre cele mai interesante momente va fi discuția interactivă legată de inteligența artificială în domeniul auto.

Inteligența artificială a devenit, într-un timp foarte scurt, un subiect extrem de popular în toate domeniile, iar industria auto este în prima linie a integrării AI în produsele pe care le oferă. Competiția dintre constructorii de mașini a făcut ca vehiculele să fie din ce în ce mai tehnologizate, iar acum, noi sisteme și noi soluții – unele la probleme pe care nici nu știam că le aveam – apar cu fiecare nou model introdus pe piață.

Inteligența artificială există în vehicule, sub o formă sau alta, de zeci de ani, și au continuat să evolueze cu o viteză amețitoare până la mașinile autonome de azi. Discuția deschisă de pe Inusla Autonet va avea ca temă acest subiect extrem de interesant și trendy, în care participanții sunt încurajați să pună întrebări și să își exprime părerea personală în ceea ce privește inteligența artificială. Invitații discuției deschise sunt: Mihály Lieb (unul dintre fondatorii și acționarii Autonet Import), István Leitner (directorul general al ZES Zollner Electric), Márton Áron (directorul general al reprezentanțelor BMW și Ford) și Emanuel Gyenes (legendă Dakar Rally).

Discuția interactivă are loc vineri, 16 august, începând cu ora 18:00. Astfel, toți sătmărenii care au o pasiune sau interes față de domeniul auto și inteligența artificială, sunt invitați pe Insula Autonet să contribuie sau să asiste la discuție. Mai mult, vizitatorii insulei vor avea parte și de alte surprize și activități, atât pentru cei mari cât și pentru cei mici.

Exit mobile version