PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Cele mai bune locuri pentru cumpărături duty-free

Asian young women passenger checking depature boarding pass in airport. Attractive beautiful female tourist friends feeling happy and excited to go travel abroad by airplane for holiday vacation trip.

Majoritatea celor care călătoresc frecvent cu avionul și-au făcut o nouă pasiune: cumpărăturile duty-free. De ce este aceasta o experiență așteptată într-o călătorie cu avionul și care sunt cele mai bune locuri pentru astfel de cumpărături, astfel încât să poți profita de prețuri bune și de o gamă largă de produse disponibile vei descoperi în acest articol.

Aeroportul El Prat, Barcelona

Un loc cunoscut pentru cultura vibrantă, pentru arhitectura uimitoare și, bineînțeles, pentru oportunitățile excelente de shopping este Barcelona. Înainte de a pătrunde în oraș, turiștii sunt atrași de locul în care experiența de cumpărături duty-free este de calitate: aeroportul El Prat.

Magazinele duty-free din acest aeroport nu numai că sunt foarte bine aprovizionate cu produse populare, inclusiv cosmetice, parfumuri, băuturi alcoolice și accesorii de modă, ci oferă și prețuri competitive.

Rezervă bilete avion Bucuresti Barcelona și, aterizând pe aeroportul El Prat, vei ajunge într-un loc excelent pentru a face achiziții importante. Înainte de a părăsi Spania asigură-te cu toate cele necesare. Nu uita nici de asigurarea de călătorie, aceasta putând fi de mare ajutor atunci când apar schimbări neprevăzute în planurile tale de călătorie.

Aeroportul Dubai

Dacă ești dispus să treci de granițele europene, aeroportul din Dubai poate fi adevăratul paradis în care poți ajunge pentru cumpărături duty-free. Este vorba despre una dintre cele mai mari și mai cunoscute rețele de duty-free din lume, aceasta oferind o gamă impresionantă de produse, inclusiv parfumuri, bijuterii, electronice, dulciuri și băuturi alcoolice.

Dacă zbori spre sau din Dubai ai șansa de a profita de prețurile atractive și de gama largă de asigurări disponibile, inclusiv asigurare de anulare a călătoriei și protecție în cazul în care călătoria trebuie întreruptă.

Atenție! Ofertele atractive din acest aeroport sunt limitate, ceea ce înseamnă că trebuie să profiți la maximum atunci când le întâlnești.

Aeroportul Heathrow, Londra

Unul dintre cele mai mari și mai aglomerate aeroporturi din lume este Heathrow, din Londra. Acesta este renumit, printre altele, și pentru experiențele de cumpărături duty-free pe care le oferă prin cele peste 340 de magazine. Gama de produse pe care o poți găsi aici la cele mai bune prețuri este extrem de variată: cosmetice, parfumuri de lux, bijuterii, băuturi alcoolice, ceasuri.

Un alt aspect care merită amintit în legătură cu experiența de cumpărături aici: sunt prezente diverse branduri, multe dintre acestea fiind de mare prestigiu în lumea modei și frumuseții.

Dacă plănuiești să achiziționezi bilete avion bucuresti londra, reține că experiența de shopping duty-free la Heathrow poate fi o oportunitate excelentă de a achiziționa produse la prețuri atractive. Poți beneficia inclusiv de opțiuni de plată, respectiv plata amânată și rate, pentru achiziția biletelor, ceea ce îți oferă șansa de a aloca un buget mai mare pentru cumpărăturile tale.

Aeroportul Schiphol, Amsterdam

Un alt aeroport european considerat foarte avantajos pentru cumpărăturile duty-free  este aeroportul Schiphol din Amsterdam. Găsești aici o gamă largă de produse de înaltă calitate, inclusiv parfumuri, cosmetice, bijuterii și electronice, beneficiind de o experiență de cumpărături plăcută și convenabilă. Multe dintre magazinele de aici oferă promoții și reduceri speciale pentru pasagerii în tranzit.

Beneficiază inclusiv de flexibilitatea în ceea ce privește datele de călătorie și aeroporturile din apropiere și poți economisi bani, bucurându-te de gama largă de opțiuni.

Cum alegi cele mai bune variante de călătorie, beneficiind de experiențe duty-free deosebite

Atunci când plănuiești o călătorie care include cumpărături duty-free, este important să alegi opțiunile de călătorie care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Flexibilitatea este cheia în acest caz: folosește un motor de căutare rapid și flexibil care îți permite să colectezi zboruri alternative într-un singur loc, economisind timp și permițându-ți să alegi cea mai bună ofertă.

Fii flexibil și în ceea ce privește data și/sau aeroportul de plecare și sosire: poți beneficia de o gamă mai largă de opțiuni și posibilitatea de a găsi prețuri mai atractive.

Folosește un motor de căutare care îți oferă acces instantaneu la toate informațiile referitoare la călătoriile rezervate, precum și opțiuni de rezervare ușoară și rapidă și asigură-te că explorezi toate opțiunile de asigurare disponibile, inclusiv asigurarea de anulare a călătoriei, pentru a te proteja împotriva evenimentelor neașteptate.

Cumpărăturile duty-free chiar reprezintă o oportunitate excelentă de a economisi bani pe produse de lux și de a te bucura de o experiență de shopping plăcută în timp ce călătorești.

Exit mobile version