PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Accident grav în județul Satu Mare! Pompierii au decopertat mașina pentru a îl scoate pe șofer

Accident grav în județul Satu Mare! Pompierii au decopertat mașina pentru a îl scoate pe șofer. Inspectoratul pentru Situații de Urgență SOMEȘ al județului Satu Mare a fost alertat, în această dimineață, în jurul orei 2.00, să intervină în localitatea Orașu Nou la un grav accident rutier în urma căruia un autoturism a părăsit partea carosabilă, a rupt un stâlp de electricitate și s-a răsturnat.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție din cadrul Secției de Pompieri Negrești-Oaș, cu două autospeciale și un echipaj de prim ajutor.

Ajunși la locul indicat, pompierii au acționat pentru îndepărtarea plafonului si au procedat la extragerea conducătorului auto care era încarcerat.

Concomitent cu misiunea de descarcerare s-a acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor prin deconectarea bornelor.

Victima, un bărbat de aproximativ 20 ani, a fost preluat, conștient și cooperant, de către echipajul SMURD, ulterior fiind transportat la CPU Negrești-Oaș.

Exit mobile version