PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Accident în județul Satu Mare. Impact între un microbuz cu pasageri și două mașini

ACTUALIZARE. Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență SOMEȘ al județului Satu Mare au acționat în această dimineață, în jurul orei 10.25, pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor si pentru acordarea asistenței medicale de urgență în cazul producerii unui accident rutier în localitatea Tășnadul Nou.

La locul evenimentului au fost mobilizate două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare și două ambulanțe SMURD B2  din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei și a Punctului de Lucru Tășnad. Au  fost prezente și echipajele medicale din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean cu trei autospeciale.

În evenimentul rutier a fost implicat un microbuz cu 11 călători, o autoutilitară și un autoturism. La sosirea echipajelor de intervenție, persoanele se aflau în afara autoturismelor, conștiente, fiind asistate medical la fața locului. Nicio persoană nu a necesitat transportul la Unitatea medicală.

Știrea inițială:

Accident în județul Satu Mare, după ce un microbuz cu pasageri și două mașini au intrat în coliziune. Evenimentul rutier s-a petrecut în zona localității Tășnadul Nou.

,,Accident rutier produs între două autoturisme și un microbuz, 17 persoane implicate. Din primele informații, două persoane se află în evaluare medicală la fața locului. Toate persoanele sunt conștiente și refuză transportul la unitatea medicală”, informează ISU Satu Mare.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială cu modul de descarcerare, două ambulanțe SMURD și patru ambulanțe aparținând Serviciului de Ambulanță Județean.

 

Exit mobile version