PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Sătmărean implicat într-un accident în lanț, după ce a acordat prioritate unei ambulanțe

Un sătmărean a fost implicat într-un accident în lanț, după ce a acordat prioritate unei ambulanțe. Totul s-a petrecut vineri, 23 august, pe Drumul Național 1C, la ieșirea din Seini înspre Apa. Potrivit informațiilor actualmm.ro, în accident au fost implicate o camionetă cu numere de Timiș, un autoturism înmatriculat în Satu Mare și un autocamion cu numere de Suceava.

Potrivit sursei citate, totul s-ar fi petrecut după ce șoferul autoturismului a încetinit, încercând să tragă pe dreapta pentru a acorda prioritate de trecere unei ambulanțe care se deplasa înspre Seini și care avea semnalele acustice și luminoase pornite. Șoferul camionetei ar fi încercat să depășească autoturismul, însă a intrat în coliziune cu un TIR care se deplasa regulamentar din sensul opus. Imediat, șoferul camionetei ar fi tras spre dreapta și a lovit din spate autoturismul condus de sătmărean, aruncându-l într-un cap de pod.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de ambulanță, paramedici SMURD și pompieri, dar și poliția. Din fericire, victimele au scăpat fără răni care să le pună viața în pericol.

Exit mobile version