PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

PROGRAM. Super concerte rock și foc de artificii la Cetatea Ardud. Iris, Cargo și Talisman, capete de afiș

În cadrul calendarului cultural dedicate Zilelor Orașului Ardud, sâmbătă, 17 august, Cetatea Ardud se deschide iubitorilor de rock pentru un concert de excepție care reunește pe aceeași scenă cele mai titrate trupe de gen.

Datorită faptului că a reușit să atragă mulți pasionați, acest gen muzical urmat de toate subcategoriile lui, este adorat și continuă să fascineze publicul, motiv pentru care Asociația Culturală „Dr. Augustin Mircea” în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local al Orașului Ardud și cu Casa de Cultură „Dr. Augustin Mircea” vă invită la un concert susținut de legendele rock-ului românesc IRIS, CARGO, TALISMAN și trupa rock HOLDESŐ ZENEKAR din Ungaria.

Patru seturi de instrumente, muzică 100% live și o logistică incredibilă pentru reușita întregului eveniment, toate sunt rețeta unui spectacol care se anunță a fi memorabil. În deschiderea evenimentului DJ FIRE va mixa piese rock clasice din muzica internațională, iar noaptea se va încheia cu un spectaculos foc de artificii.

Istoria muzicii rock în România a fost volatilă și imprevizibilă, deoarece genul s-a redefinit și reinventat constant de la apariția sa la noi, la sfârșitul anilor ’60. Ulterior apariției rock-ului, au debutat numeroase trupe care s-au bucurat de un real succes și care au rămas în istoria muzicii românești drept referință. Ei reprezintă inspirație pentru trupe ale momentului, fiind cei care au dus muzica rock pe culmile succesului.

Exit mobile version