PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Social-democrații sătmăreni, la Congresul PSD. Marcel Ciolacu, reconfirmat președinte și candidat la președinție

Social-democrații sătmăreni au participat, sâmbătă, la Congresul Partidului Social Democrat (PSD), eveniment în cadrul căruia Marcel Ciolacu a fost reconfirmat oficial în fruntea PSD și desemnat candidat la alegerile prezidențiale.

Redăm, mai jos, mesajul transmis de PSD Satu Mare:

,,Astăzi, președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, alături de echipa de delegați ai PSD Satu Mare, au avut onoarea de a participa la Congresul PSD, un eveniment major pentru viitorul partidului nostru și al României. În cadrul acestui congres, Marcel Ciolacu, Prim-ministrul României și liderul nostru, a fost reales în funcția de președinte al Partidului Social Democrat.

Tot în cadrul Congresului, Marcel Ciolacu și-a anunțat cu hotărâre candidatura pentru alegerile prezidențiale. Suntem mândri să ne exprimăm susținerea necondiționată pentru această candidatură, fiind convinși că experiența și viziunea dumnealui vor aduce beneficii semnificative țării noastre și românilor.

PSD Satu Mare crede cu tărie că Marcel Ciolacu este Omul de care România are nevoie pentru a face față cu succes provocărilor viitorului. Îi vom fi alături în fiecare pas al acestui drum și ne vom mobiliza pentru a sprijini toate inițiativele care vor aduce o Românie mai bună și mai prosperă pentru toți cetățenii. După 20 de ani, social-democrații vor da Președintele României!”

Exit mobile version